Käyttöehdot MVE-Online

Rekisteröityminen

Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee:
a) Rekisteröityä asiakkaaksi MVE-Online asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut tarvittavat tiedot tilauksen toimittamiseksi.
b) Antaa suostumuksensa, että MVE-Online rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Kaikki asiakastiedot ovat luottamuksellisia eikä tietoja luovuteta eteenpäin.

Tilauksen sitovuus

Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse.
Tilausvahvistus lähetetään asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun MVE-Online on lähettänyt tilausvahvistuksen. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa tavarankuljettajan palvelupisteestä. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei MVE-Onlinella ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

Hinnat

Voimassaoleva hinta on hinta, joka on esillä MVE-online verkkokaupassa. Voimassaoleva hinta ilmoitetaan euroissa (EUR). Hinnat sisältävät tilauspäivänä voimassa olevan arvonlisäveron, ellei toisin mainita. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman eri ilmoitusta.

Toimitus

Mikäli tilattu tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika kolmesta seitsemään (3-7) työpäivää ellei toisin mainita. Katso lisätiedot linkistä "Toimitusehdot".

Toimituskulut

Toimituskulut lisätään hintoihin.

Maksuehdot

Vaihtoehto 1: Tilisiirto.
Suosittelemme aina ennakkomaksua pankkitilille. Maksamalla tilaus tilisiirtona, asiakas välttyy jälkivaatimus - ja muilta mahdollisilta lisämaksuilta. Maksuosoituksen kirjauduttua tilillemme, toimitamme tilauksen kuljetettavaksi maksun saapumista seuraavana arkipäivänä, ellei toisin mainita. (Katso lisätiedot linkistä "Toimitusehdot").
Maksu- ja muut tiedot esitetään MVE-Onlinen lähettämässä sähköpostiviestissä heti tilauksen vastaanottamisen jälkeen

Vaihtoehto 2: Jälkivaatimus.
Maksu suoritetaan kuljetusliikkeen palvelupisteeseen lähetystä noudettaessa.

Lasku.
Voimme laskuttaa vain yritysasiakkaita. Laskutuksesta tulee sopia MVE-Onlinen kanssa erikseen olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Palautukset

Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta.

Reklamaatio

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa MVE-Onlinelle, joko sähköpostitse (suosittelemme) tai vaihtoehtoisesti soittamalla asiakaspalveluun.
Virheellinen toimitus palautetaan MVE-Onlinen antamien ohjeiden mukaisesti. Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, MVE-Online palauttaa maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle, jos reklamaatio on aiheellinen. MVE-Onlinella on myös oikeus korvata virheellinen tuote ehjällä. Jälkivaatimuksella lähetettyjä lähetyksiä ei lunasteta.

Ylivoimainen este (Force majeure)

MVE-Online ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy MVE-Onlinen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Riitojen ratkaisu

Etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Continue